Mailblogs

Informatieve, Handige maar ook echt duidelijke blogs voor al jouw mail vragen!

8 tips om als bedrijf je e-mail zaken op orde te hebben

10 August 2023

Vroeger was de verwachting er dat e-mail uit zou sterven en men naar andere communicatiemethoden zou overstappen. Het tegendeel is echter gebleken, want e-mail wordt meer dan ooit gebruikt door zowel consumenten als bedrijven. Als organisatie of bedrijf is het dan ook van groot belang om al je e-mail zaken op orde te hebben. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? In deze blog vind je 8 verschillende tips die je zullen helpen met het bereiken van dit doel.

Lezen

Voordelen van mailen met je domeinnaam

12 July 2023

Wanneer je bent begonnen met een eigen website, dan heb je een domeinnaam waarop je website is gebaseerd. Je kunt veel zaken regelen met je domeinnaam. Denk bijvoorbeeld aan een eigen mailadres met je domeinnaam, die je gemakkelijk kunt instellen. Er zijn veel voordelen te benoemen om een mailadres met je domeinnaam aan te maken. Hieronder lees je precies welke voordelen dat zijn.

Lezen

Hoe veilig is webmail?

04 April 2023

Webmail is een populaire manier geworden om e-mails te versturen en ontvangen, vanwege de gemakkelijke toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Echter, net als bij andere vormen van online communicatie, rijst de vraag over de veiligheid van webmail. In dit artikel gaan we dieper in op de vraag: Hoe veilig is webmail?

Lezen

Zakelijke app laten maken: dit zijn de grootste valkuilen

24 January 2023

Het is tegenwoordig hip om als bedrijf een app te hebben. Het is dan wel van belang dat die app ook iets toevoegt of dat de klant hier iets mee kan. Veel bedrijven hebben namelijk een app waar je niet veel mee kan, maar het staat nou eenmaal leuk of wellicht professioneel.

Lezen

Tips voor het gebruiken van Planner in Microsoft Teams

16 January 2023

Microsoft Teams is een uitstekende tool om samen te werken. Naast de mogelijkheid om chatberichten en bestanden uit te wisselen, kun je er ook eenvoudig taken aan toewijzen en de voortgang ervan bijhouden. In dit blogartikel geven we je wat tips voor het gebruik van Planner in Microsoft Teams

Lezen

5x handige tips om efficiënter te werken in Outlook

03 October 2022

De kans is groot dat je dagelijks te maken hebt met Outlook. Mails beantwoorden van klanten of een meeting inplannen met die ene collega zijn zo gepiept. Maar, gebruik jij Outlook ook nog voor andere zaken behalve mailen en vergaderen? Er zijn namelijk een aantal tips die jij zeker kunt gebruiken om het werken in Outlook een stukje eenvoudiger en efficiënter te maken. Hieronder zetten we ze voor je op een rij.

Lezen

Wat betekend mijn foutcode?

20 September 2022

Je kent het wel, je start je favoriete mailprogramma en shit. Daar is weer een foutmelding. Maar wat betekenen deze foutmeldingen nou eigenlijk?

Vaak staat er wel een uitleg bij maar voor wie is nou 0x80042109 duidelijk? Niemand! Daarom hebben wij een lijst gemaakt met alle foutmeldingen en wat deze betekenen in Jip en Janneke taal.

Lezen