Mailblogs

Informatieve, Handige maar ook echt duidelijke blogs voor al jouw mail vragen!

Zakelijke app laten maken: dit zijn de grootste valkuilen

24 January 2023

Het is tegenwoordig hip om als bedrijf een app te hebben. Het is dan wel van belang dat die app ook iets toevoegt of dat de klant hier iets mee kan. Veel bedrijven hebben namelijk een app waar je niet veel mee kan, maar het staat nou eenmaal leuk of wellicht professioneel.

Lezen

Tips voor het gebruiken van Planner in Microsoft Teams

16 January 2023

Microsoft Teams is een uitstekende tool om samen te werken. Naast de mogelijkheid om chatberichten en bestanden uit te wisselen, kun je er ook eenvoudig taken aan toewijzen en de voortgang ervan bijhouden. In dit blogartikel geven we je wat tips voor het gebruik van Planner in Microsoft Teams

Lezen

5x handige tips om efficiënter te werken in Outlook

03 October 2022

De kans is groot dat je dagelijks te maken hebt met Outlook. Mails beantwoorden van klanten of een meeting inplannen met die ene collega zijn zo gepiept. Maar, gebruik jij Outlook ook nog voor andere zaken behalve mailen en vergaderen? Er zijn namelijk een aantal tips die jij zeker kunt gebruiken om het werken in Outlook een stukje eenvoudiger en efficiënter te maken. Hieronder zetten we ze voor je op een rij.

Lezen

Wat betekend mijn foutcode?

20 September 2022

Je kent het wel, je start je favoriete mailprogramma en shit. Daar is weer een foutmelding. Maar wat betekenen deze foutmeldingen nou eigenlijk?

Vaak staat er wel een uitleg bij maar voor wie is nou 0x80042109 duidelijk? Niemand! Daarom hebben wij een lijst gemaakt met alle foutmeldingen en wat deze betekenen in Jip en Janneke taal.

Lezen